Online Workshops

Stoppen met piekeren

Iedereen piekert wel eens.  En op zich hoeft dat helemaal geen slechte zaak te zijn.  Integendeel, door te piekeren of na te denken over een bepaald probleem, kan men tot oplossingen komen.  Piekeren wordt een probleem als het je leven gaat overnemen.  Als je zoveel piekert dat je levenskwaliteit eronder lijdt, dan is het tijd om er iets aan te doen.

De workshop biedt je meer inzicht in je piekergedrag en gaat je stap voor stap de nodige handvatten aanreiken om je piekergedrag  onder controle te houden of te stoppen.

 

Feedback geven en ontvangen

Zowel in je sociaal leven als op het werk, word je vaak geconfronteerd met het geven of ontvangen van feedback.  Of is het kritiek?

Hoe ga je daar constructief mee om?

Deze workshop leert je de do´s en don´ts van feedback.

Je kan het toepassen zowel in je privéleven als op je werk.  Op een goede manier feedback geven, komt je relaties ten goede.  Het voorkomt dat ongewenste situaties zich opstapelen tot er een bom barst of het te laat is.

 

Bewust leven

We leven te vaak op de automatische piloot.  Zijn we ons nog wel bewust van de keuzes die we maken, de handelingen die we dagelijks uitvoeren, staan we voldoende stil bij ons leven?

Deze workshop laat je de voordelen van ‘bewust leven’ zien en ervaren.  Het brengt je terug naar de kern van wie je bent en waar je voor staat.   Deze workshop is bedoeld voor iedereen die trouw wil blijven aan zichzelf en zijn leven niet aan zich wil zien voorbijgaan.

 

Accepteren en loslaten

Er zijn nogal wat omstandigheden in ons leven waar we geen controle over hebben en dat is niet altijd even makkelijk.  Het kan gaan over relaties, werk, gezondheid, verlies,…

In deze workshop krijg je de nodige handvatten aangereikt om te accepteren wat je niet kan veranderen en het los te laten.  Laat je leven niet vergallen door je te focussen op dingen die je niet kan veranderen.   Accepteer en laat los!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *