Goede voornemens

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat de lijstjes met ‘goede voornemens’ weer tevoorschijn komen. Als we de Van Dale definitie van een ‘voornemen’ erop na slaan, dan betekent het : ‘het plan hebben om’.  En daar knelt vaak het schoentje…

Met onze goede voornemens bedoelen we: ‘we zouden graag willen dat…’ of ‘we gaan ons best doen om …..’ zonder dat er een concreet plan is om deze doelen te bereiken.  En als er al een plan is, lukt het ons nog heel vaak niet om dit om te zetten in daadwerkelijke actie.

Als je graag wil weten hoe dit komt en hoe je je goede voornemens wél kan omzetten in actie, dan kan ik je daarmee helpen.  Laat een bericht achter voor meer informatie, of vul het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *