Gratis online Workshop ‘Empowerment voor Vrouwen’

Heb je jezelf al eens afgevraagd hoe het zou zijn om te leven naar je eigen waarden, naar je eigen behoeften en mogelijkheden?  En niet volgens de verwachtingen van anderen of van de maatschappij?  Dan kan deze workshop je helpen om inzicht te krijgen in wat belangrijk is voor jóu en om een leven te leiden trouw aan jezelf.  Dat is wat empowerment betekent!  Leven vanuit je ware zelf, vanuit je kracht.

Vrouwen vinden het vaak belangrijk om te voldoen aan de verwachtingen van iedereen in hun omgeving, en zichzelf en hun eigen behoeften weg te cijferen.  Herken je jezelf hierin?  Wacht dan niet tot je een burn-out krijgt, depressief of ongelukkig wordt.  Deze workshop doet je stilstaan bij je waarden, behoeften en vaardigheden waardoor je inzichten krijgt die je nodig hebt om een verandering in je leven teweeg te brengen waardoor je de controle over je eigen leven in eigen handen neemt.

Stuur me een mailtje of vul het contactformulier in om deze gratis online Workshop te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *