Mediteren op het strand

Vrijdag 27 april om 9u30 is iedereen van harte welkom voor een groepsmeditatie op het strand bij het kerkje van Villa Gadea in Altea.

Als je graag wil weten of mediteren iets is voor jou, dan is dit de ideale manier om er van te proeven.

Mediteren in groep creëert een extra dimensie.  Zeker voor beginners biedt het een houvast.  Alleen mediteren is niet altijd eenvoudig. Het vraagt doorzettingsvermogen om keer op keer tijd vrij te maken en jezelf uit te nodigen om plaats te nemen en te mediteren. Samen mediteren geeft steun. De aanwezigheid van anderen kan je ondersteunen, stimuleren en je beoefening verdiepen. De routine zorgt voor structuur en ritme.

Afhankelijk van het weer, de opkomst en de interesse, zullen er in de toekomst meer groepsmeditaties georganiseerd worden.

Parkeren kan aan het kerkje zelf of aan het hotel.  Breng een kussen mee en een matje of handdoek voor de ontspanningsoefening.  Draag gemakkelijke kledij en hou er rekening mee dat het ´s morgens nog wat frisjes kan zijn.

Voor meer informatie, geef me een seintje : 645 507 097 of info@lifecoach-veerle.com

Hopelijk tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *