Coaching op persoonlijk vlak

Wat kan life coaching voor jou betekenen?

Ongeacht welk doel je ook wil bereiken of waar je naar toe wil in je leven, life coaching gaat je meer inzicht geven in jezelf, je persoonlijke groei stimuleren en empowerment bewerkstelligen. Empowerment is het vinden en vergroten van je eigen kracht en capaciteiten en stelt je in staat je leven meer richting te geven.

Coaching kan nuttig zijn in alle fasen van je leven. Je kan het zien als het hebben van een persoonlijke trainer, op mentaal vlak. Iedereen kent wel eens een periode dat het niet zo goed gaat, om welke reden dan ook, dat je uit balans bent of dat er onzekerheden de kop opsteken.

Iedereen heeft wel eens nood aan een goed gesprek, en dan niet persé met vrienden of familie, maar met een objectieve vertrouwenspersoon die zonder vooroordelen luistert.  Dat is ook wat een coach kan betekenen voor jou.

Je kan me inschakelen voor de behoefte om jezelf te ontplooien, bij stress of een burn-out, voor het vinden van je energiebronnen, het vinden van rust, het bereiken van een bepaald doel (zowel persoonlijk als professioneel), assertiviteitstraining, bewuster en mindful leven.